MS Outlook 2013 IconMet MS Outlook kan u de onderdelen in het navigatiepaneel openen in een nieuw venster, en dat heeft enkele leuke voordelen.

Deze ontiegelijk eenvoudige tip is blijkbaar bij velen onbekend maar bijzonder handig. Wist u dat u alle onderdelen uit het navigatiepaneel (Postvak-In, Agenda, Contactpersonen) van MS Outlook kan openen in een nieuw venster? Voordeel? Berichten makkelijker slepen naar de juiste mappen, inkomende afspraken vergelijken en eenvoudig contactpersonen toevoegen, om er maar enkele te noemen.

MS Outlook: Onderdelen openen in nieuw venster

  • Open MS Outlook en klik met rechts in het navigatiepaneel op het onderdeel of item dat u in een nieuw venster wil openen, en kies voor: In nieuw venster openen.

Item In Nieuw Venster Openen Ms Outlook

Bij wijze van voorbeeld opent u Postvak-In en Contactpersonen in een nieuw venster.

  • Nu kan u nieuwe afzenders eenvoudig toevoegen als contactpersoon met een sleepbeweging van het ene naar het andere venster.

Door mappen en onderdelen in een nieuw venster te openen kan u dus mits sleepbewegingen (linkermuisknop ingedrukt houden) snel berichten verplaatsen, agenda items toevoegen, etc. Proberen is de boodschap.