We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

MS Outlook 2013 IconMet MS Outlook kan u een herinnering toevoegen aan berichten, zo hebt u geen excuses meer voor het vergeten te beantwoorden.

Hebt u net zoals wij ook een geheugen dat vele malen kleiner is als dat van uw computer? Dan zal u het ongetwijfeld vertrouwd zijn met ‘het probleem’ van berichten dat u vergeet te beantwoorden. Met MS Outlook hebt u alvast geen excuses meer! Bij berichten dat u zeker niet mag vergeten te beantwoorden, stelt u vrij eenvoudig een herinnering in.

MS Outlook: Herinnering toevoegen aan berichten

  • Klik met de rechtermuisknop op het vlagje dat verschijnt van zodra u met de muisaanwijzer over het bericht beweegt.
  • In het menu dat verschijnt kiest u vervolgens voor: Herinnering toevoegen.

Herinnering Ms Outlook 1

  • In het dialoogvenster dat volgt, selecteert u (met behulp van de pijltjes) bij Markering, Beantwoorden (of u vult zelf een tekst in, afhankelijk van de versie van MS Outlook).
  • Stel een begindatum en vervaldatum in.
  • Stel de datum en uur voor herinnering in.

Herinnering Ms Outlook 2

  • Bevestig met OK.

Als u voortaan een bericht vergeet te beantwoorden, zal het excuus wellicht luiden: "Ik ben vergeten een herinnering in te stellen bij het e-mailbericht"! Nou ja, dokters hebben daar goede medicatie voor.