We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

MS Outlook 2013 IconWist u dat u MS Outlook zodanig kan instellen dat er altijd een een spellingcontrole wordt uitgevoerd u een bericht verzendt?

Als u regelmatig e-mailberichten verstuurt naar bijvoorbeeld uw baas of officiƫle instanties, dan kan u maar best voorzichtig zijn met taalfouten. Uiteraard zit er een spellingcontrole verwerkt in MS Outlook, maar dan u moet er natuurlijk wel aan denken om een spellingcontrole uit te voeren. Van dat 'aan denken' probleem kunnen we u alvast verlossen. Door het toepassen van volgende tip, zorgt u ervoor dat MS Outlook automatisch een spellingcontrole doet, voor dat u een bericht verzendt.

MS Outlook (2010-2013): Altijd spelling controleren voor verzenden

  • Navigeer naar Bestand > Opties.

Opties Outlook Openen

  • Selecteer E-mail aan de linkerzijde.
  • Onder de rubriek Berichten opstellen plaats een vinkje bij: Altijd spelling controleren voor verzenden.

Spellingcontrole Voor Verzenden Bericht Ms Outlook

  • Bevestig met OK.

Nu weet u net zo goed als wij dat de spellingcontrole niet waterdicht is, maar de kans op spel- en taalfouten wordt zo toch beperkt.