We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

MS Outlook 2013 IconWist u dat u MS Outlook zo kan instellen dat als u een bericht beantwoordt of doorstuurt, dit gebeurt met een door u gekozen lettertype met bijhorende kleur?

Als u een e-mailbericht beantwoordt of doorstuurt met MS Outlook, zal dat gebeuren met het standaard lettertype en kleur. Nu kan u dit natuurlijk bij elk bericht manueel aanpassen, maar MS Outlook voorziet een betere oplossing. Zo kan u Microsofts e-mailprogramma zodanig instellen dat een bericht dat u beantwoordt of doorstuurt, dit met een door u gekozen lettertype en kleur gebeurt.

MS Outlook: Lettertype en kleur aanpassen bij beantwoorden of doorsturen

  • Navigeer naar: Bestand > Opties.

Opties Outlook Openen

  • Klik aan de linkerzijde van het dialoogvenster op E-mail.
  • In het rechter gedeelte klikt u op de knop: Briefpapier en Lettertypen.

Briefpapier En Lettertypen Openen Outlook

  • Klik op de knop Lettertype  onder Berichten beantwoorden en doorsturen.
  • Kies het lettertype, tekenstijl, grootte en kleur.

Briefpapier En Lettertypen Nij Beantwoorden Of Doorsturen Outlook

  • Bevestig met OK.

Succes!

Nota: Bij MS Outlook 2010-2013, kan u eveneens het lettertype en kleur aanpassen voor Nieuwe e-mailberichten, door op de knop Lettertype te klikken onder de gelijknamige optie. De werkwijze is identiek als in deze tip.