We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

MS Outlook 2013 IconMet MS Outlook kan u de persoonlijke informatie aanpassen van uw contactpersonen. De informatie die standaard gekend is door MS Outlook is zoals u weet niet altijd relevant.

Als u MS Outlook gebruikt en het tabblad Contactpersonen opent, ziet u uw lijst met contactpersonen verschijnen. Van zodra u (dubbel)klikt op een contactpersoon, verschijnt er een nieuw dialoogvenster met daarin de informatie gekend door Outlook zoals onder andere het e-mailadres, werk, telefoonnummer etc. Maar als u dat wenst kan u deze informatie aanpassen.

MS Outlook: Persoonlijke informatie van contactpersonen aanpassen

  • Open Outlook en klik (links) onderaan op Contactpersonen.

Contactpersonen Openen Ms2016

De lijst met uw contactpersonen verschijnt.

  • Dubbelklik  op de naam, van de contactpersoon waaraan u persoonlijke informatie wil toevoegen.
  • Er opent een dialoogvenster met de informatie gekend door MS Outlook. U kan deze informatie aanpassen en/of informatie toevoegen door op het plusteken (+) te klikken bij elk item (zie schermafdruk).
Informatie Aanpassen Contactpersonen Msoutlook
  • De wijzigingen die u doorvoert, gebeuren allemaal onder het tabblad Contact (in het geel gemarkeerd in bovenstaand schermafdruk). Onder het tabblad Notities, kan u eventueel nog informatie die u belangrijk vindt, toevoegen.
Notities Contactpersonen Ms Outlook2016
Bent u klaar met de aanpassingen, bevestig u met een klik op: Opslaan.
 
Succes!