We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.67 (3 Votes)

MS Outlook 2013 IconIn deze tip leggen we uit hoe u een antwoord op een e-mailbericht, kan laten toekomen op een ander e-mailadres. Handig als u bijvoorbeeld een e-mail verzendt vanaf een andere computer (bv. werk) met ander e-mailadres verzendt, of als u onlangs een ander e-mailadres hebt gevraagd/gekregen.

Met MS Outlook is het niet nodig om manueel een verzoek tot beantwoorden aan ander e-mailadres toe te voegen. Outlook kan dat automatisch doen voor u.

MS Outlook: Hoe antwoord van e-mailbericht laten toekomen aan ander e-mailadres?

  1. Klik op: Nieuw e-mail.
  2. Begin met het opmaken van een nieuw e-mailbericht zoals u dat altijd doet.
  3. Selecteer het tabblad Opties.
  4. In de werkbalk snelle toegang (lint) klikt u op, Antwoorden richten aan.
  5. In het venster dat volgt, plaatst u een vinkje bij:  Antwoorden verzenden naar en vul het gewenste e-mailadres in.
  6. Indien u dat wenst kan u het antwoord ook laten toekomen aan meerdere personen. Om dit te doen klikt u op: Namen selecteren en selecteer de ontvangers uit de lijst.

Antwoordadres Ms Outlook

De schermafdruk komt uit versie 2016 van MS Outlook, maar de werkwijze bij oudere versies (2007-2013) is nagenoeg identiek.

Succes.