We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Gmail IconHet leuke aan Gmail is, dat u uw mails ook kan openen/lezen vanuit andere locaties. Maar het voordeel zou ook wel eens een nadeel kunnen worden.

Stel je maar eens voor dat u elders uw mails hebt nagekeken en dat u bent vergeten uit te loggen bij Gmail! We veronderstellen dat het niet de bedoeling was om je Postvak-In open bloot achter te laten. Nu hebt u 2 opties, u rijdt terug en gaat uitloggen (sessie afmelden) of u haast zich naar huis en pas onderstaande tip toe!

Gmail: Andere sessies afmelden

Terugkeren is niet altijd een goede oplossing, dus dan maar als de bliksem naar je persoonlijke computer en je aanmelden bij je Gmail account. Van zodra u inlogt, zie je onderaan het scherm een statusbalk met de reeds verbruikte opslagcapaciteit en enkele links waaronder deze van Details.

Sessie1

Klik op Details en er opent een nieuw venster waarin je al de gegevens terug vindt van hoe je Gmail benadert werd, en hoe je e-mails werden opgehaald. Maar het belangrijkste in deze situatie is wel de knop Alle andere sessies afmelden. Door er op te klikken logt u uit indien u nog aangemeld was op andere computer(s).

Sessie2