Windows Mail LogoBij standaardinstelling worden e-mailberichten tussen dezelfde contactpersonen gegroepeerd weergegeven (discussie). Wilt u dat niet? Lees dan deze tip.

Als er vaak heen en weer gemaild wordt tussen dezelfde contactpersoon, interpreteert Windows Live Mail dat als een discussie. Het gevolg hier van is, dat deze mails bij standaardinstellingen gegroepeerd worden weergeven. Windows Live Mail doet dit om plaats te sparen in het Postvak-In opdat de berichten niet afzonderlijk worden getoond. Het spreekt dat niet iedereen dat even leuk vind. Sommigen prefereren nu eenmaal de traditionele weergave. 

Windows Live Mail: Discussie of normale weergave?

  • Om dit te doen opent u Windows Live Mail en ga naar het tabblad Beeld.
  • Klik op Discussies in het lint en vervolgens op Uit.

Wlm Discussie

Klaar! Lang doorlopende discussies worden bericht per bericht weergegeven in Windows Live Mail.

Opgelet!

Sinds 10 januari 2017 stopte de ondersteuning van Windows Live Mail en is deze niet meer te downloaden vanaf de website van Microsoft. Volgens Microsoft biedt Windows 10 voldoende alternatieven. Gebruikt u dus Windows Live Mail voor het beheren van uw e-mail dan is het goed om te weten dat het programma na 10 januari 2017 nog wel gebruikt kan worden, maar niet meer via het officiƫle Microsoft-kanaal te downloaden zal zijn.