We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Android IconMet uw Android gestuurde smartphone kan u desgewenst de zogenaamde overgangsanimatieschaal aanpassen. Hoe u dat doet leest u in deze tip.

De overgangsanimatie is aanpasbaar in Android. Dor de overgangsanimatieschaal aan te passen kunt u ervoor zorgen dat het effect bij het wisselen van schermen trager of sneller verloopt. Als u geen idee hebt waarover we praten, probeer deze tip gewoon even uit en ontdek het zelf.

Android: Overgangsanimatieschaal aanpassen

  • Om de overgangsanimatieschaal aan te passen navigeert u naar Instellingen.
  • Open vervolgens: Opties voor ontwikkelaars. (Vanaf Android 4.1 moet u 7x op de versienummer drukken, die u vindt onder het item 'over deze telefoon' om de opties voor ontwikkelaar zichtbaar te maken)

Android Animatie3

  • Bij de volgende stap opent u Overgangsanimatieschaal.

Android Animatie2

  • Maak een keuze uit de lijst. Trager, sneller of uitschakelen, naargelang persoonlijke voorkeur.

Android Animatie1

Klaar.

Nota: Deze tip is van toepassing voor Android versie 4. De schermafdrukken kunnen afwijken afhankelijk van het merk en type telefoon.