We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Android IconMet Android gestuurde apparaten kan u eenvoudig een snelkoppeling maken naar een contactpersoon. Handig als u vaak naar dezelfde personen belt.

U gelooft het of niet, maar een contactpersoon bellen kan een hele opdracht zijn. Niet als uw lijst maar enkele namen bevat, maar als je lijst met contactpersonen uit de kluiten gewassen is, bent u even zoet. Kortom, van mensen die u vaak opbelt, kunt u maar beter een snelkoppeling maken. 1 druk en u bent aan het bellen zonder dat u eerst door diverse menu's moet navigeren. Hoe u zo een snelkoppeling naar een contactpersoon maakt leggen we uit in deze tip.

Android: Snelkoppeling naar contactpersoon

  • Druk gedurende enkele seconden op een lege plaats op het scherm van uw Adroid toestel.
  • Er opent een nieuw venster. Kies voor snelkoppeling.

Snelkoppeling Contact1

  • Bij het volgende dialoogvenster selecteert u Contacten.

Snelkoppeling Contact2

  • Selecteer vervolgens één van de contactpersonen en u bent klaar. Voortaan hoeft u enkel maar op de contactpersoon te drukken om hem/haar te bellen.

Afhankelijk van het merk, type en Android versie op uw toestel, kan de werkwijze verschillen. Mocht bovenstaande tip voor u niet werken, probeer het dan zeker eens via de app Personen die op zowat elk toestel, standaard geïnstalleerd is.