Android IconBent, of kent, u iemand die ochtends ook altijd 5x op de Snooze toets drukt alvorens op te staan? Wake Me Up! is de ideale app voor hen die hun steeds overslapen.

Net zoals ik kent u ook ongetwijfeld mensen die morgens maar niet uit hun bed geraken. Of ze drukken zo vaak op de Snooze knop dat ze uiteindelijk toch te laat zijn, of ze zetten het alarm zo luid dat de geburen (en omgeving) wakker zijn terwijl zij tegen beter weten in, nog rustig 5 minuutjes blijven liggen. Aangezien velen hun mobieltje gebruiken als wekker, lijkt Wake Me Up! dan ook de ideale app voor de hardnekkige langslaper. In tegenstelling tot klassieke wekkers, verplicht Wake Me Up een aantal stappen te zetten (instelbaar) vooraleer het alarm zichzelf uitschakelt. Echt nuttig wordt deze applicatie als u ook de "Evil Mode" activeert waardoor de Snooze knop uitgeschakeld wordt.

Wake Me Up! Nooit meer overslapen (Android)

Wake Me Up: Introductie & gebruik

Walk Me Up! is een wekker voor Android dat u pas kan uitschakelen nadat u een aantal stappen hebt gelopen of gewandeld. De app gebruikt een intelligent algoritme om schudden te detecteren waardoor het bijna onmogelijk is om vals te spelen.
Wake Me Up! beschikt over de volgende opties/functies:

  • Evil mode: Deactiveert de snooze knop
  • Stel het aantal stappen in dat u moet lopen om de wekker uit te schakelen
  • Stem assistentie
  • Gevoeligheid van de stappenteller is instelbaar
  • Duur van de snooze periode
  • Snel alarmen toevoegen
  • U kan wekkers labelen
  • Wijzig het volume en beltoon van het alarm
  • Herhalen van alarmen

Wake Me Up! werkt nagenoeg identiek als de standaard wekker voor Android. Het verschil zit hem dus enkel in het uitschakelen en de extra opties bij de instellingen.

Wakemeup1

Wake Me Up! Oordeel

Wake Me Up! is ongetwijfeld een nuttige app voor hen die ochtends maar niet uit hun bed geraken. We raden u wel aan om de "Evil Mode" te activeren omdat de snooze functie wel werkt zonder dat u rondjes moet lopen en daar schiet u (en de buren) ook niks mee op. De gratis versie die wij testte beschikt over de volledige functionaliteit maar is wel voorzien van reclame.

Downloaden kan via Google Store (zoek naar Wake Me Up) of via deze link.

Compatibel met Android 2.2 of hoger.