We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Google IconMet Google kan u niet enkel het Internet (Search), de wereld (Google Maps)  of het heelal (Google Earth) verkennen, maar ook het menselijk lichaam.

Google: Het menselijk lichaam

Google Body Browser is een Google-Labs functie waarmee gebruikers door verschillende lagen kunnen 'bladeren' van het menselijk lichaam om vertrouwd te raken met de menselijke anatomie. De Body Browser toont een gedetailleerd 3D-model van een menselijk lichaam dat u eenvoudig kan draaien met behulp van muisbewegingen (klikken en slepen). Door het verplaatsen van de schuifregelaar kunt u dan weer navigeren tussen verschillende lichaamsdelen.

Body Browser1

Het + en - teken kunt u dan weer gebruiken om in- of uit te zoomen, maar dat kan ook met het scrolwieltje.

Body Browser2

Google Body Browser was oorspronkelijk ontworpen om de mogelijkheden van Chrome tentoon te spreiden, maar dat neemt niet weg dat Google Body Browser zeker eens de moeite loont om te ontdekken. Geïnteresseerd? Surf dan naar http://www.zygotebody.com/

Opmerking: Deze applicatie werkt enkel met Browsers dat het WebGL ondersteund.