We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (4 Votes)

Google IconU leest dagelijks de krant? U kijkt dagelijks naar het journaal? En wat met Google nieuws waarmee u uw dagelijkse actualiteit kan personaliseren?

U en ik kunnen er niet meer omheen, als u op het Internet gaat komt u Google tegen. Dat deze zoekreus meer en meer applicaties aanbiedt is al oud nieuws. Oh ja, over nieuws gesproken euh...dat hebben ze ook. U kan zich abonneren via RSS bij uw geliefkoosd dagblad of anderen, en als u een echte nieuwsfreak bent krijgt u al vlug een hoop newsfeeds bij elkaar. Bij Google Nieuws 1 pagina en veel, heel veel nieuws, dat u bovendien ook nog kan instellen naargelang uw prioriteiten en interesses. Kijkt u maar even mee.

Google Nieuws: Personaliseer uw dagelijkse actualiteit.

  • Klik op onderstaande link om Google Nieuws te openen.

http://news.google.com/

Van zodra de pagina opent verschjinen meteen de hoofdpunten van de dag.

  • Nu, Google is een internationaal bedrijf en er zijn wel meer plaatsen op de wereld waar men Nederlands spreekt. Maar als u links bovenaan kijkt, zult u merken dat u het nieuws per land kan kiezen.

2Google Nieuws Uit Welk Land

  • Vervolgens komt het er op aan om de rubriek te selecteren.

Google Nieuws1

U kan met Google Nieuws ook aangeven welke nieuwsberichten u al dan niet belangrijk vindt, zeg maar uw dagelijkse actualiteit personaliseren.

  • Klik op het tandwiel-icoontje en verplaats de schuifregelaars naar hoe vaak u nieuws wil zien verschijnen van een bepaalde rubriek.
  • Verder kan u zelf nieuwsonderwerpen en de frequentie van nieuwsbronnen aanpassen.

Google Nieuws2

Zo, we wensen u alvast nog veel lees/leerplezier.