We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Facebook IconAls u een Facebooker bent zal deze surftip u kunnen bekoren. Er bestaat een website dat uw volledige 'archief' verzamelt en omzet in een schitterende presentatie. Zo ziet u al uw vrienden in een mooie 3D omgeving passeren, worden uw berichten om een ludieke wijze gepresenteerd en worden uw video's op een virtuele videowall getoond.

Facebook: The Museum of Me

Ondergetekende heeft al veel gezien op het Internet, maar dit vond ik gewoon indrukwekkend. Absoluut de moeite om eens te bekijken. Vooraleer u zich zorgen begint te maken over uw privacy, de website verklaart uw Facebook gegevens niet op te slaan (Terms of Use).

  • Om te beginnen surft u naar http://www.intel.com/museumofme/r/index.htm.
  • Enkele seconden nadat de pagina opent verschijnt er op het introductiescherm de knop "Connect to Facebook". Van zodra u er op klikt, logt u in op uw Facebookpagina.
  • Vooraleer u echt van start kan gaan moet u de toepassing even toestemming geven om uw gegevens te verzamelen. Zoals vermeldt in de inleiding, hoeft u zich niet meteen zorgen te maken over uw privacy aangezien en in de gebruikersovereenkomst staat dat de toepassing geen persoonlijke gegevens opslaat. Trouwens als u echt waker ligt van privacy, gebruikt u Facebook sowieso niet, maar dit terzijde.
  • Na het verzamelen van de nodige gegevens, begint de voorstelling. Het mag gezegd, schitterend! Oordeelt u zelf maar. Enjoy!