We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

PhotoshopDat er veel gefotoshopt wordt hebt u wellicht ook begrepen, vandaar krijgt u van ons een surftip die de grootste photoshop blunders verzamelt.

Een veelgebruikt (en besproken) middel om ‘dingen te veranderen’ of ‘aan te passen’ in de wereld der fotografie, is Photoshop. Een website verzamelde de grootste Photoshop blunders die ooit gepubliceerd werden in tijdschriften.

Surftip: Photoshop blunders in tijdschriften:

Modellen die op de cover van magazines prijken, worden te pas en te onpas …eu … aangepast. Maar niet alleen de modewereld maakt dankbaar gebruik van Photoshop, ook dagbladen en sportmagazines maken maar al te graag gebruik van de digitale technologie. Kwestie van toch maar met de mooiste foto op de cover te kunnen uitpakken.  Tot nader order, Photoshop wordt nog altijd gebruikt door mensen, het hoeft dan ook niet te verwonderen dat er af en toe blunders gemaakt worden.

Extreem slanke modellen roepen vaak twijfels op of de dame in kwestie niet een beetje te hard is ‘gephotosjopt’. Maar sommigen gaan wel erg ver in het bewerken van foto’s, zo ver zelfs, dat het resultaat gewoon belachelijk is. En dat mag u letterlijk nemen. Ontbrekende navels of benen? U kunt het zo gek niet bedenken.
Op onderstaande site vindt u de 52 grootste Photoshop blunders.
http://www.hongkiat.com/blog/52-worst-photoshop-mistakes-in-magazines/

Hebt u zelf ook al fouten ontdekt in foto’s? Of ontdekt op Internet? Laat het ons weten. We vullen dit artikel maar al te graag aan.