Surftip IconAls u zoekt naar websites met uw interesses (of hobby's), kan u soms lange lijsten aanklikken vooraleer u wat vindt wat voldoet aan uw gading. Stop met zoeken, dat hebben wij voor u gedaan !!

Surftip: All My Faves

En eigenlijk hebben we een klein beetje gelogen. Op deze webpagina is over zoveel diverse onderwerpen een aanbod dat u toch weer even zoet bent om uw ding te vinden. Alhoewel, u krijgt een duidelijk overzicht van de onderwerpen en deze zijn dan weer verder onderverdeelt in subcategorieƫn, allemaal zeer duidelijk navigeerbaar. En zoals gezegd, de webpagina's zijn niet van de minsten.

Allmyfaves1

We gingen eens een kijkje nemen bij leerrijke documentaires, daar werd ons vermoeden dat wij van PCLeek in een ver verleden ooit gekruist zijn met een Neanderthaler bevestigd. Maar ondertussen kunnen we weer op 2 oren slapen want nu weten we dat dit ook met u is gebeurd. Haha. Weeral +- 40 minuten van onze tijd verprutst.

Wilt u filmtrailers bekijken nog voor ze op Europese bodem verschijnen ? Dan is Movieweb zeker een aanrader.

Allmyfaves2

Als we alles zouden tonen wat u er kan vinden, dan zijn we nog heeeeeeeeeel lang bezig. En ja, voor de mannen, u kan er ook online magazines vinden die niemand koopt en enkel leest voor de (bijzondere) artikels. Kortom, als u eens wat tijd hebt, of u weet niet wat het Internet allemaal te bieden heeft, is een bezoekje aan All My Faves (Al mijn favorieten) zeker de moeite waard. Iedereen vindt er wel een webpagina (of site zoals u wil) met informatie die u interesseert. Oh ja! Vergeet bovenaan het land niet te selecteren. Nederland en Belgie staan er wel niet bij...maar toch.

Veel kijk-lees-luister-zoek en tijdverkwistingsplezier.

Het adres: http://www.allmyfaves.com/