We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

Font IconZoekt u naar lettertypes van bekende merken of namen en wilt u ze zelf ook graag gebruiken? Zoek niet verder, op FlexFonts vindt u precies wat u zoekt.

Wilt u eens graag uitpakken met een lettertype van een bekend merk (of naam)? Dan helpt de website FlexFonts u graag. Op deze website vindt u de meest belangrijke lettertypes van bekende merken en namen zoals onder andere Coca-Cola, Walt Disney en talloze anderen.

FlexFonts: Lettertypes van bekende merken en namen

Surf naar FlexFonts en zoek (via het menu of zoekfunctie) naar het lettertype van een bekend merk of naam naar keuze. Eenmaal u gevonden hebt wat u zoekt kunt u desgewenst een voorbeeldtekst invoeren zodat u meteen weet hoe het eruit zal zien. Door onderaan op de knop te klikken kunt u dan het lettertype downloaden. Om het ons helemaal gemakkelijk te maken staat er zelfs bij hoe u het lettertype installeert, in het Nederlands nog wel. Meer moet dat niet zijn toch?

Flexfontsnew