We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Photo IconBent u nieuwsgierig naar wat volgens sommigen de beste foto's van 2011 zijn? Wij ook!

Maar waarom zouden we zelf een verzameling aanleggen als anderen dat al voor ons deden. O ja, de mooiste wallpapers van National Geographic zijn ook weer van de partij.

De beste foto's en wallpapers uit 2011

2011 was een bewogen jaar. Een jaar dat later de geschiedenisboeken zal ingaan als een jaar met de kernramp in Japan, maar ook het jaar van de Arabische lente, de euro crisis en de Indignados. Het zal u dan ook niet verwonderen dat de beste foto's uit 2011 deze onderwerpen in beeld brengt.

Op globalpost.com vindt u een collectie van maar liefst 50 stuks vergezeld van tekst en uitleg in het Engels, maar de beelden spreken voor zich.

Bij Foxnews vonden we dan weer een collectie van 8 stuks, iets minder dus maar zeker het bekijken waard, er zitten echte pareltjes tussen.

Als het om mooie foto's gaat kunt nooit om National Geographic heen. Zij reikten de World Photography Awards 2011 uit. Hun selectie kunt u hier bekijken. En nu we het toch over National Geographic hebben, naar traditie verzamelen ze de beste wallpapers uit 2011.

Enjoy.