We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Facebook IconAls u op Facebook berichten op uw muur aan het lezen bent en naar beneden scrollt, worden de oudere berichten geladen. Dit gaat door alsof er geen eind aan komt! Maar hoe springt u dan meteen naar het einde?

Als u op Facebook verslagen of berichten leest, bent u er wellicht al achter gekomen dat als u naar beneden scrollt er steeds opnieuw oudere berichten geladen worden, en opnieuw, en opnieuw. Soms hebt u de indruk dat er helemaal geen einde aan komt. De vraag dat dan ongetwijfeld bij u opkomt is "Hoe geraak ik aan het einde van de pagina?". Wel we hebben deze simpele tip voor u klaar!

Facebook: Scrollen tot het einde

Als u verslagen of berichten leest op Facebook en u scrollt naar beneden zult u ongetwijfeld, telkens u onderaan de pagina aanbeland, onderstaande afbeelding hebben zien verschijnen.

Loading

Wilt u graag helemaal naar het eind van de Facebookpagina 'springen'? Druk dan op de End toets op uw klavier.

End Key