Messenger IconNet zoals bij andere sociale online activiteiten, is het ook een goed idee om uw privacy instellingen bij Windows Live Messenger eens te controleren en indien nodig te tunen. hoe u dat doet beschrijven in onderstaande tip.

Windows Live Messenger is nog steeds een populair kanaal om berichten en nieuwtjes te delen met vrienden en kennissen. Dor de recente vernieuwingen en veranderingen die Microsoft doorvoerde aan hun Live diensten kan het nooit kwaad om eens (opnieuw) een blik te werpen op jouw privacy instellingen en indien nodig, enkele aanpassingen door te voeren.

Windows Live Messenger: Privacy instellingen tunen

  • Open Windows Live Messenger en meldt u aan met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • In het dialoogvenster dat opent klikt u op het pijltje naast je naam > Meer opties.

Messenger Privacy1

  • Bij de volgende stap klikt u in de linkerkolom op Privacy. In het rechter gedeelte van het dialoogvenster kiest u vervolgens voor Instellingen bewerken.

Messenger Privacy2

U wordt omgeleid naar de online pagina ('s) van de Live diensten. Mogelijk moet u zich opnieuw aanmelden. Van zodra dat gebeurd is kunt u aan de slag.

  • De eerste privacy instellingen zijn vrij duidelijk en overzichtelijk, maar indien u dat wenst kunt u de privacy instellingen verder tunen door op de link Geavanceerd te klikken. Indien u uw huidige instellingen wenst aan te passen klikt u dan weer op huidige instellingen weergeven.

Messenger Privacy3