We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

OncyclopediaIedereen heeft al gehoord van de Wikipedia. Maar wist u dat er ook een leukere tegenhanger bestaat? Leuker, vol onzin en rariteiten, Oncyclopedia.

Oncyclopedia

Als u een goed idee hebt, zet het dan niet op Internet. Voordat u het goed en wel beseft, kopieert, steelt of maakt men er varianten op. Toch zijn er nog mensen die goede idee├źn stelen maar er toch iets leuks mee doen zoals de makers van Oncyclopedia bijvoorbeeld. De website lijkt als 2 druppels water op Wikipedia enkel de inhoud is ...eu... een beetje anders. In tegenstelling tot het origineel vindt u op Oncyclopedia leuke, onnozele en weinige zinvolle artikelen. Oncyclopedia is trouwens, net als Wikipedia, te lezen in verschillende talen zoals het Nederlands, Limburgs en zelfs het West-Vlams is voorzien.

Oncyclypedia1

Ga dat zien op: Oncyclopedia