We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.6428571428571 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.64 (7 Votes)

Screen Control IconOnline vindt u alles! Zelfs uw eigen Bureaubladachtergronden maken lukt in enkele minuten.

Op elk hoekje van het Internet vindt u wel schitterende afbeeldingen dat u kan gebruiken als bureaubladachtergrond, maar wat als u uw creativiteit wil testen en geen zin hebt om aan fotobewerking te doen?

Bureaubladachtergronden vindt u bij de vleet, alleen zijn ze niet altijd even uniek, onder andere omdat iedereen kan ze downloaden. Nu kunt u natuurlijk uw eigen kiekjes gebruiken als bureaubladachtergrond maar dan is dan weer niet echt creatief, tenzij u fotografie als beroep of hobby beoefent. Gelukkig bestaat er zoiets als het Internet waar zowat elkeen zijn gading vindt. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf uw (min of meer) unieke bureaubladachtergronden maken zonder enige kennis van fotobewerking. Gratis zelfs, en in enkele minuutjes bent u klaar.

Maak uw eigen bureaubladachtergronden.

  • Surf dan naar wallpapers.x3studios.com
  • Zodra de website opent, klikt u op: Create Wallpaper.
  • U kan gratis aan de slag, maar u kan zichzelf ook registreren (ook dat kost niks), maar dan krijgt u wel meer opties/functies te beschikking.
  • Hebt u het filmpje gekeken (of de introductie overgeslagen) kunt u desgewenst eens door de galerij bladeren. Altijd leuk om eens te bekijken wat anderen hebben klaargestoomd.

U hebt een heel arsenaal aan gereedschappen waarmee u aan de slag kan. De online service werkt vrij intiutief waardoor u snel door hebt hoe alles in elkaar steekt.

Zodra u een achtergrond geselecteerd hebt kunt u vooraf gedefinieerde afbeeldingen toevoegen (linker kolom). De grootte, tint en kleuren kunt u desgewenst aanpassen met het beschikbare gereedschap. Een eigen stukje tekst toevoegen kan ook. Er zijn diverse lettertypes beschikbaar. Grootte en kleur zijn eveneens aanpasbaar.

Maak Wallpaper5

Bent u tevreden over het eindresultaat van uw persoonlijke bureaubladachtergrond, kunt u deze in de meest courante resoluties downloaden, toevoegen aan de galerij of delen met uw vrienden.

- Veel plezier ermee! U mag ons altijd jouw creaties doorsturen, misschien krijgen ze wel een plekje bij onze collectie.