We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Facebook IconU kent ongetwijfeld de standaard emoticons (smilies) die u kan gebruiken bij een chat op Facebook, maar er zijn er nog veel meer beschikbaar, tenminste als u de juiste codes kent.

Emoticons of smilies worden gebruikt tijdens het chatten om emoties (jawel!) kenbaar te maken aan uw gesprekspartner. Nu kent u ongetwijfeld wel de standaard emoticons zoals een lachje  :-) , en een triestig gezicht :-( , maar er zijn er veel meer en leukere beschikbaar. Van ons krijgt u alvast een lijstje met leuke emoticons voor de Facebook chat.

Facebook: Leuke Facebook Chat emoticons

Om de emoticons te gebruiken in de Facebook chat, hoeft u enkel de bijhorende code (vetgedrukt) te kopiëren naar het gespreksvenster.

Standaard emoticons:

grumpy=     >:( >:-(
glasses=     8-) 8) B-) B)
sunglasses =    8-| 8| B-| B|
upset=     >:O >:-O >:o >:-o
confused=     o.O O.o
shark=     (^^^)
pacman=     :v
squint=     -_-
angel =    O:) O:-)
devil =    3:) 3:-)
unsure=     :/ :-/ :\ :-\
cry =    :'(
Putnam=     :putnam:
robot=     :|]
heart=     <3
kiki =    ^_^
Thumbs Up= (Y)
42 =    : 42:
penguin= <(“)
poop=     :poop:

Update! Op deze link Vindt u voldoende emoticons. Klik er op en bovenaan de pagina kan u ze kopieren om daarna te plakken in uw chatvenster.