vrijdag, augustus 06, 2021

Speaker IconIncredibox is een website waar u in een mum van tijd je eigen beatbox in elkaar knutselt via het drag, drop en luister principe.

Steeds meer toepassingen gebeuren in de cloud zoals men dat noemt. De software wordt op een server geïnstalleerd en de gebruikers bezoeken de website of loggen in om aan de slag te gaan. Waarom vertellen we dit (weer eens)? Wel, omdat steeds meer dingen gebeuren in de cloud. Mailen? Gmail, Outlook.com ... in de cloud. Muziek luisteren? in de cloud (Spotify). Documenten bewerken met Office?  Office 365 werkt.. in de cloud. Zelf fotobewerking kan tegenwoordig online zonder dat u ook maar één programma installeert.

Nu vraag u zich waarschijnlijk af waarom een website als Incredibox een plaatsje krijgt bij onze tips. Wel het antwoord daarop is vrij eenvoudig. Het zijn websites zoals Incredibox die tonen wat de mogelijkheden zijn in de cloud. Het opzet van Incredibox oogt heel simpel, maar toont wel aan de iedereen, ook hen zonder al te veel kennis van zaken, weldra muziek zal kunnen maken op één of andere website.

Incredibox is Engelstalig maar laat zich zo simpel bedienen zodat zelfs de grootste leek in enkele minuten een beatbox-track in elkaar prutst. We gaan geen handleiding schrijven, zoek het zelf maar eventjes uit, das ook leuk. We zeggen enkel dat u de 'icoontjes' naar de ventjes moet slepen, en dat u begint met het kiezen van "een genre".

Incredibox1

Incredibox2

Het is zelfs mogelijk uw "composities" op te nemen (de Record-knop) bovenaan.

Plezier ermee!

Recente Reacties

 • Reinder zei Meer
  Top heel goed
 • Daantje 68 zei Meer
  Zo heb je idd wel de weekdag en maand en jaar maar ik wilde weekdag, datum, maand en jaar. Dit doe...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Misschien een wat late reactie maar de URI's moeten telkens worden voorafgegaan door...
 • Johan de Alverman zei Meer
  Voor alle Win 10 Homers...

  Gpedit is eenvoudig te activeren want zit wel degelijk (goed verborgen...