zaterdag, september 23, 2023

Convert IconHet overkomt ons allemaal wel eens dat we een fotobestand, audiobestand of videobestand willen converteren. Voortaan kan het ook online bij Online Converter.

Bestanden converteren van de ene extensie naar de andere, doen de meeste computergebruikers bij voorkeur lokaal op de computer. Volkomen terecht, maar dan hebt u wel of geschikte software nodig, of vaak ook een voldoende krachtige computer. Documenten converteren van de ene naar de andere extensie lukt meestal zelfs op een aftandse PC, maar het verhaal klinkt anders als u bijvoorbeeld videofragmenten gaat converteren. Om een lang verhaal kort te maken, (vertrouwelijke) bestanden converteren doet u bij voorkeur lokaal maar het online doen biedt natuurlijk ook voordelen. Geen zever met software en een computer dat uren moet renderen. Online Converter is zo een online dienst waar u zowat elk bestandstype kan converteren naar een ander.

Online Converter: Hoe (bijna) alle bestandstypen gratis online converteren?

 • Surf naar online-convert.com en kies de extensie waarnaar u wil converteren bij het juiste bestandstype (foto, video, etc.).

Online Convertor1

 • Nadat u het juiste bestandstype geselecteerd hebt en de extensie waarnaar u wil converteren, klikt u op GO.
 • Op de volgende pagina kunt u dan het bestand uploaden (Bladeren)  en eventueel bijkomende opties selecteren die afhankelijk zijn van de gekozen conversie.

Online Convertor2

 • Als alles naar wens ingesteld is, hoeft u enkel maar op Start conversion te klikken.
 • Enkele seconden of minuten later (afhankelijk van de bestandsgrootte) is het converteren klaar en kunt u het bestand downloaden.

Opmerking: De gratis Online converter is beperkt tot een bestandsgrootte van 100 Mb per bestand. Indien u een betalend account overweegt wordt dit opgewaardeerd tot 1 Gb.

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...