Surftip IconSurfen op het Internet kan voor de nodige frustraties, ergernissen en opwinding zorgen. Maar ook hier zijn er online oplossingen voor, of wat had u gedacht.

U bent ongetwijfeld al bekend met het fenomeen waarmee u zich blauw ergert aan je chatpartner, u gefrustreerd raakt door het zoveelste onnozel e-mailbericht, u zich opwindt door een facebookbericht dat al voor de duizendvijvenderstigste keer op uw muur verschijnt, u kwaad wordt op alweer dezelfde taalfout op een website (sorry!!!). Om een lang verhaal kort te maken, er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij u even de nood voelt om even af te koelen, te relaxen of effe uit te blazen. En ja hoor, zelfs dat kan achter uw computerscherm.

Surftip: Even uitblazen

Als u effe wil uitblazen, surf dan eens naar calm.com.

Op calm.com kunt u uit een reeks natuurachtergronden kiezen die vergezeld worden van rustgevende natuurgeluiden. Een streepje bijpassende muziek kiezen, behoort trouwens ook tot de mogelijkheden.

Nu maar hopen dat u zich niet ergert aan dit soort websites, of erger nog, aan websites die er artikels over publiceren. Valium blijft uiteraard ook een optie.