We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Surftip IconSurfen op het Internet kan voor de nodige frustraties, ergernissen en opwinding zorgen. Maar ook hier zijn er online oplossingen voor, of wat had u gedacht.

U bent ongetwijfeld al bekend met het fenomeen waarmee u zich blauw ergert aan je chatpartner, u gefrustreerd raakt door het zoveelste onnozel e-mailbericht, u zich opwindt door een facebookbericht dat al voor de duizendvijvenderstigste keer op uw muur verschijnt, u kwaad wordt op alweer dezelfde taalfout op een website (sorry!!!). Om een lang verhaal kort te maken, er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij u even de nood voelt om even af te koelen, te relaxen of effe uit te blazen. En ja hoor, zelfs dat kan achter uw computerscherm.

Surftip: Even uitblazen

Als u effe wil uitblazen, surf dan eens naar calm.com.

Op calm.com kunt u uit een reeks natuurachtergronden kiezen die vergezeld worden van rustgevende natuurgeluiden. Een streepje bijpassende muziek kiezen, behoort trouwens ook tot de mogelijkheden.

Nu maar hopen dat u zich niet ergert aan dit soort websites, of erger nog, aan websites die er artikels over publiceren. Valium blijft uiteraard ook een optie.