zaterdag, september 23, 2023

Store IconNormaal zoekt u in de Windows Store via de gelijknamige app. Maar het kan ook met uw browser. Lees hier hoe u dat doet.

 

De Windows Store is enkel toegankelijk via de gelijknamige app op een Windows8 toestel. Vervelend natuurlijk als u wil zoeken naar een geschikte app, maar geen Windows8 toestel bij de hand hebt. Voor alles bestaat een oplossing nietwaar?

De Windows Store bevat intussen al duizenden apps, maar helaas is de Windows Store enkel bereikbaar via de gelijknamige app op een Windows8/Windows RT apparaat. Op zich niet meteen een probleem, tot u eens achter een andere computer plaatsneemt dat niet door Windows8 gestuurd wordt. Bedenk eens de volgende situatie. U hebt Winbdows7 draaiende maar wil graag eens een kijkje nemen in de Windows Store om een vriend die wel Windows8 draait, aanbevelingen te doen. Daar staat u dan. Gelukkig zijn er alternatieven, waardoor u via de webbrowser alsnog door de Windows Store kan neuzen.

Zoeken naar Windows8 apps via browser

 • Het enige wat u moet doen is de website MetroStore Scanner toevoegen aan de bladwijzers/Favorieten van uw browser.
 • MetroStore voorziet diverse filters zoals land, type en categorieën. De website wordt continue geüpdatet van zodra er nieuwe apps gepubliceerd worden. Verder kunt u zonder problemen de recensies en beoordelingen raadplegen. Simpel en effectief!

MetroSTORE

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...