We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Tablet PC Icon1Screenfly is een online service waar u een webpagina kan testen op verschillende schermgroottes en resoluties. Ideale tip voor hen die zelf een website hebben.

Webmasters hebben het niet onder de markt de dag van heden. Door de toevloed van mobiele apparaten (tablets, smartphones) en bijhorende schermgroottes en resoluties, kunt u er maar beter voor zorgen dat uw website een beetje deftig wordt weergegeven op verschillende schermen. Er bestaat software om dat soort zaken te testen, maar waarom zou u (alweer) een programma installeren als u het ook eenvoudig online kan doen? Screenfly is zo een website waar u uw website kan testen op verschillende resoluties en groottes.

Screenfly: Test webpagina op verschillende schermgroottes

  • Het principe van Screenfly is al even efficiĆ«nt als eenvoudig. Surf naar deze link en vul de URL in van de webpagina die u wil testen.

Screenfly1

  • Nadat u op GO klikt, kunt u bovenaan in de werkbalk diverse apparaten met hun bijhorende schermgrootte kiezen.

Screenfly2

  • Het resultaat verschijnt 'on the fly' zoals ze dat noemen.