zaterdag, september 30, 2023

Santa IconU hangt uw woning vol lampjes en uw kerstboom vol ballen, waarom zou u dan ook niet meteen uw computer voorzien van kerstversiering?

Of u nu voor- of tegenstander bent maakt weinig uit. Feit is dat als u in de eindejaarsperiode buiten komt, u niet om de talrijke kerstversieringen heen kan. Sommigen gaan zo ver in het decoreren met lichtjes, dat ondergetekende de energiefactuur die in januari volgt, liever niet onder ogen krijgt (kwestie van het humeur op peil te houden). Maar soit, voor ieders wat wil en dat geldt zeker ook voor hen die ervan houden om hun computer/laptop/tablet willen opsmukken met kerstversiering. Voordeel? Het kost u niks, behalve een klein beetje elektriciteit die de computer anders sowieso nutteloos zou opstoken.  Wel, als we u dan toch niet kunnen tegenhouden, vertellen we u graag waar u de leukste kerstversiering voor je desktop/laptop kan vinden.

Kerstversiering voor uw desktop gewenst?

Bent u op zoek naar wat geanimeerde kerstversiering voor je desktop of laptop?  Surf dan naar get-xmas.com waar u tal van andere kerstversiering voor uw computer kan downloaden, gaande van Bureaubladachtergronden, geanimeerde kerstbomen, en sneeuwsporen die achter uw computermuis aanhollen. Neem eens een kijkje en doe er uw voordeel mee.

Kesrtversiering1

Uiteraard vindt u op het Internet ook tal van andere websites die Kerstthema's aanbieden om je computer/laptop in stemming te brengen.

Op themepack.me kan je gratis een volledig kerst gerelateerd themapakket downloaden die compatibel zijn met Windows 8,8.1,10 en zelf nog Windows7.

Voor hen die er niet van houden om extra software te installeren, kunnen uiteraard terecht bij Microsoft zelf. De softwaregigant biedt al sinds jaar en dag thema's aan om hun besturingssysteem op te vrolijken. Op de support pagina navigeer je naar de categorie Hollidays and seasons en kies je thema.

Kesrtversiering2

Plezier ermee!

Recente Reacties

 • Peter B. zei Meer
  Jammer maar begrijpelijk, dikke merci voor alles Love

 • Blauwmutske zei Meer
  20 jaar geleden. dat waren nog eens spannende tijden!!! Super dat jullie zolang een helpende hand...
 • Theo zei Meer
  Ik wilde al die andere mappen er niet bij hebben. Deze is heel waardevol en er is geen andere manier...
 • Theo zei Meer
  JW Schreef:
  Sleep hem naar ''snelle toegang'', en zet ''alle mappen weergeven'' weer uit, en het is weer zoals...