Facebook IconAls Facebooker hebt u ze ook wel zien passeren, de Facebook films die de sociale netwerksite voor elke gebruiker in elkaar bokste. Maar wist u dat u uw eigen Facebook film kan bewerken en/of aanpassen?

Toen Facebook een tijdje geleden op de proppen kwam met een film die een samenvatting toonde van al de activiteiten en foto's van hun gebruikers, hadden we zo iets van:"Mooi gedaan, maar sommige zaken had ik er liever niet in, anderen weer wel". Toegegeven, we vonden het best een leuke geste van Facebook, maar we wisten toen nog niet dat het mogelijk was om die film te bewerken en  of aan te passen. Nu dus wel, en vandaar delen we dit met jullie.

Om je Facebook film te bewerken en/of aan te passen doet u het volgende:

Surf naar facebook.com/lookback en klik rechtsboven op de knop Bewerken.

Facebook Film Bewerken 1

Scrol een beetje naar beneden en vink de foto's aan die u in de film wenst. Vink foto's uit om te verwijderen uit de film. Om het simpel (of moeilijk) te maken wil Facebook dat u voor elke foto die u verwijdert, een nieuwe aanvinkt. U werkt dus best één per één.

Facebook Film Bewerken 2

Hetzelfde principe wordt gehanteerd voor je berichten. Aan en of uitvinken. Navigeren kan met de pijltjestoetsen (zie schermafdruk).

Facebook Film Bewerken 3

Nadat u klaar bent met het bewerken kan je je Facebook film opnieuw delen.

Veel plezier ermee.