We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Firefox IconIs het u ook opgevallen dat bij Firefox webadressen getoond worden zonder de prefix http? Wilt u, zoals wij, liever volledige webadressen? Lees dan deze tip.

Recentere versies van Firefox tonen webadressen zonder de prefix http. Of u nu voor- of tegenstander bent maakt in principe weinig uit, wij zien liever het volledige webadressen tijdens het surfen. Deelt u onze mening, dan zult u even onderstaande tip moeten toepassen.

Firefox: Webadressen met http

  • Zoals u kan zien in onderstaand schermafdruk, laat Firefox de http prefix weg uit webadressen.

Adres Met Http1

Ziet u liever volledige webadressen in de adresbalk verschijnen tijdens het surfen met Firefox moet u een kleine instelling aanpassen.

  • Typ about:config in de adresbalk en druk op Enter.

Adres Met Http2

  • Indien u gevraagd wordt om voorzichtig te zijn, belooft u dat.
  • Om het u makkelijker te maken de juiste waarde te vinden, stellen we voor dat u browser.urlbar.trimURLs typt in het filterveld.

Adres Met Http3

  • De regel waarin u de aanpassing moet doorvoeren verschijnt. Het enige wat u nu nog moet doen is de waarde wijzigingen naar false. Dit kan door er op te klikken.

Adres Met Http4

  • Sluit het Configuratiescherm.

Klaar! Voortaan toont Firefox webadressen met de prefix http.

Adres Met Http5