We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

ChromeZou het niet leuk zijn mocht u met eieren kunnen gooien naar webpagina's of artikelen dat u boos maken of frustreren? Met Chrome kan het!

Niet al onze tips zijn even zinvol of nuttig, maar laat ons wel wezen, de boog kan niet altijd gespannen staan toch? Of onderstaande tip nuttig of zinvol is laten we in het midden, maar opluchten kan het zeker. U hebt zich waarschijnlijk ook al eens (bijna) dood geërgerd aan sommige websites of artikelen. Het liefst wat u op dat ogenblik zou willen doen is de betreffende website of artikel bekogelen met eieren (rotte eieren en tomaten behoren niet tot de opties). Wel we hebben goed nieuws voor u! Als u surft met Chrome en de extensie 'Egg thrower' installeert gaan uw wensen in vervulling.

Chrome: Gooi met eieren!

  • Open Chrome en surf naar https://chrome.google.com/webstore/detail/
  • Klik o: Gratis
  • De extensie wordt geïnstalleerd en er verschijnt een icoontje in de rechter bovenhoek. De extensie is van Russische makelij wat maakt dat u er wellicht geen bal van verstaat. Maak u geen zorgen, wij begrepen er ook geen letter van (wat een geruststelling).

Eieren Chrome2

  • Verder hoeft u eigenlijk nog weinig te doen.
  • Om met eieren te gooien klikt u gewoon op het icoontje en bekogel de website of artikel dat u 'pissed off' maakt. Bedenk wel dat u niet alle websites kan bekogelen met eieren, zoals uw startpagina bijvoorbeeld, want dat zou pas echt te gek voor woorden zijn. Van zodra u een rood tellertje ziet verschijnen, kan u helemaal los gaan!

Eieren Chrome3

Als u klaar bent met eieren gooien kunt u dat meteen ook delen op Twitter en Facebook die netjes geïntegreerd zijn in deze extensie. Laat het nu net Facebook zijn waarbij u wellicht het meest plezier beleeft aan dit gadget (ha!).

Als u klaar bent, ververst u de pagina.