We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

ChromeMet yourHere kan u verder lezen waar u gestopt was met Chrome zonder dat u webpagina, tekst of alinea opnieuw moet zoeken.

Als internetgebruiker kent u wellicht het probleem waarbij u lange, maar toch interessante teksten aan het lezen bent die u wegens tijdsgebrek niet helemaal tot op het eind kan lezen. Als u dan toch de tijd hebt, wordt u misschien weggeroepen of moet u uw pc afstaan aan een ander opdringerig familielid. Om een lang verhaal kort te maken, u hebt dan eindelijk eens interessante teksten gevonden op Internet, maar lezen tot op het eind zit er niet in. Een dag later wilt u natuurlijk graag verder lezen, maar de pagina bij de favorieten of bladwijzers voegen, dat hebt u over het hoofd gezien. Als u dat niet vergeten was, is het natuurlijk een hele karwei om te zoeken waar in de tekst dat u  weer precies gebleven was. U snapt het plaatje? Mooi want de oplossing bij uitstek heet yourHere. Met YourHere vindt u in een vingerknip de webpagina en lijn in een tekst terug waar u voorheen gestopt was.

Chrome: YouRhere, verder lezen waar u gestopt was

  • De extensie yourHere downloaden kan via deze link. (met Chrome wel te verstaan)
  • Zodra de pagina opent klikt u op de knop: Toevoegen aan Chrome/Gratis.

Yourhere1

  • Er verschijnt een dialoogvenster waarin meegedeeld wordt tot welke gegevens de extensie toegang krijgt. Als u akkoord gaat klikt u op Toevoegen.

Yourhere2

  • Nadat de yourHere ge├»nstalleerd is, kunt u met een gerust gemoed beginnen met (lange) teksten te lezen. Het enige wat u moet doen is dubbelklikken op een lijn in de tekst om het te markeren.

Yourhere3

  • Wordt u weggeroepen of kunt u om welke redenen dan ook niet verder lezen, dan kunt u dat perfect op een later tijdstip doen. Open Chrome en klik op het yourHere-icoontje in de rechter bovenhoek en selecteer het gewenste artikel (indien meerdere).

Yourhere4

  • Zie, dat noemen wij eens een nuttige extensie.