Firefox IconBent u de standaardinstellingen m.b.t. tot het openen van een nieuw tabblad in Firefox beu? Probeer dan een New Tab King. Tabbladen openen met meest bezochte websites, onlangs gesloten tabbladen, etc., etc?

Als u een nieuw tabblad opent met Firefox, gebeurd dat dus met een lege pagina. Nu kunnen wij (en u wellicht ook) wel leukere en vooral nuttigere manieren bedenken om een nieuw tabblad te openen. De makers van New Tab King moeten ongeveer hetzelfde gedacht hebben toen ze hun gelijknamige add-on vor Firefox ontwikkelde. De lijst met opties en mogelijkheden waarmee New Tab King een nieuw tabblad kan openen, is op zen zachts uitgedrukt, indrukwekkend te noemen. Wij geven u een beknopt overzicht en beschrijving.

Wat kan New Tab King?

  • Tabbladen openen met de meest bezochte webpagina's. Deze kunt u periodiek ordenen volgens week, maand of altijd.
  • Indien u lijstjes maar niks vindt, kunt u het nieuwe tabblad laten openen met miniatuurweergaven van de meest bezochte websites.

Newtabking1

  • De achtergrondafbeelding of afbeeldingen kiezen dat moet gebruikt worden als u een nieuw tabblad opent.
  • Een overzicht van onlangs gesloten tabbladen.

Newtabking2

  • Ge├»ntegreerde lijst met snelkoppelingen naar toepassingen dat u vaak gebruikt (Word, Excel, Rekenmachine, etc etc.)
  • Een handige to-do lijst om taken te plannen.
  • Lijst(en) weergeven in de zijbalk (Sidebar)

Buiten al deze mogelijkheden hebt u nog eens de optie om elk onderdeel individueel naar wens aan te passen.

Newtabking3

Eigenlijk kunnen we beter hier stoppen met het beschrijven van New Tab King. Als we tot in detail moeten gaan, zouden we dit artikel moeten opsplitsen in verschillende pagina's en daar hebben wij geen goesting voor, en u hebt wellicht de tijd niet om het allemaal te lezen. Daarom stellen we voor dat u zelf allemaal ontdekt. Dat gaat niet alleen vlugger, maar is ook plezanter.

New Tab King downloaden (Firefox)

Homepagina: newtabking.com