We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Chrome Vs FirefoxFacebook in het groen? Youtube in het zwart? Het kan allemaal dankzij de extensie Stylish dat u kan gebruiken in Chrome en Firefox.

Voortaan hoeft u niet meer tevreden te zijn met de blauwe interface van Facebook of de witte pagina van Google. Met extensie Stylish voor Chrome en Firefox past u de lay-out van de grote spelers op het Internet aan. Als u een beetje handig bent in het ontwerpen van templates, kunt u zelfs uw eigen look ontwerpen. Geen idee waarover we het hebben? Lees dan deze tip.

Chrome-Firefox: Surfen in (je eigen) stijl

Chrome:

  • Wenst u de look van Facebook, YouTube of Google aan te passen en surft u met Chrome?
  • Ga dan naar de webstore en download de extensie Stylish. Nadat u op de knop Toevoegen aan Chrome hebt geklikt en de extensie geïnstalleerd is, verschijnt het icoontje in de rechterbovenhoek.

Stylish Chrome1

  • Stylish werkt niet bij elke website (tenzij u er zelf een stijl voor ontwikkeld), maar wel bij Google, Facebook en YouTube om er enkele te noemen. Surf bijvoorbeeld eens naar Google en klik op het Stylish-icoontje > Find more styles for this site.
  • Op de pagina dat opent selecteert u dan één van de gewenste templates.

Stylish Chrome2

  • Hebt u uw goesting gevonden, hoeft u enkel maar op de knop Install with Stylish te klikken.

Stylish Chrome3

Zoals u kan zien in bovenstaand schermafdruk zijn bepaalde templates individueel aanpasbaar. Zo kunt u de kleuren van de lettertypes aanpassen (FC), de linkkleur (LC) en de achtergrondafbeelding (BG). Dit vermelden we enkel maar om de mogelijkheden van Stylish te benadrukken.

Firefox:

  • Zoals eerder vermeld is Stylish ook beschikbaar voor Firefox. Downloaden kan hier.
  • Nadat u de add-on hebt geïnstalleerd verschijnt het icoontje in de add-on werkbalk (indien deze werkbalk actief is).

Stylish Firefox1

  • Het principe werkt identiek aan dat van Chrome. Surf naar Facebook, YouTube of Google en klik op Stijlen zoeken voor deze website.
  • Op de pagina dat opent kiest u uit één van de duizenden templates om vervolgens op de knop Install with Stylish te klikken.

Klaar!

Surf voortaan in (je eigen) stijl.