We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Firefox IconFirefox gebruikers kunnen alvast de paginatitel opnieuw tevoorschijn halen.

Door de vereenvoudigingen die recent doorgevoerd werden in browserland moeten surfers heel wat functies missen zoals onder andere de paginatitel.

Veel surfers (Firefox gebruikers inbegrepen) missen de paginatitel. Toegegeven, de paginatitel verschijnt nog wel in de tabbladen maar door plaatsgebrek wordt deze vak ingekort. Een euvel dat nog erger wordt van zodra u meerdere tabbladen opent. De kracht van Firefox schuilt in de vele add-ons die u kan installeren. Zo is er onder andere de add-on Aero Window Title. Deze poepsimpele add-on zorgt ervoor dat u de paginatitel terug ziet waar hij thuis hoort.

Firefox: Toon de paginatitel

  • Aero Window Title kunt u hier downloaden.
  • Klik op Toevoegen aan Firefox en installeer de add-on. Na het herstarten verschijnt de paginatitel netjes bovenaan elke pagina dat u opent.

Aero Window

Kleine simpele tip, maar zo leuk om weer te kunnen surfen via 'The Old Fashion Way'