We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Internet Explorer IconMet internet Explorer is het mogelijk om razendsnel een link of pagina te verzenden via het standaard ingestelde e-mailprogramma.

Als u tijdens het surfen plots op een een website komt waarvan u denkt," Hey! dat lijkt me wel interessant voor persoon A of B" dan hoeft u de browser helemaal niet te sluiten, noch het e-mailprogramma te openen om de koppeling (link) te verzenden. Maar vooraleer het zover is moet u wel een kleine aanpassing doorvoeren in Internet Explorer.

Internet Explorer: Snel een link of webpagina verzenden

Als u plannen hebt om regelmatig een link te verzenden (mailen) met Internet Explorer, zorgt er eerst voor dat de opdrachtbalk zichtbaar wordt.

  • Klik met rechts ergens op een lege plaats in de Menubalk en klik op: Opdrachtbalk.

Opdrachtbalk Openen Internet Explorer

De Opdrachtbalk verschijnt onder de Menubalk.

  • Om een link (koppeling) of webpagina te verzenden via mail, klikt u in de opdrachtbalk op Pagina.
  • In het menu kiest u vervolgens voor:
    • Pagina per e-mail verzenden
    • Koppeling per e-mail verzenden.

Webpagina Als Mail Verzeneden Internet Explorer

Van zodra u één van de 2 beschikbare opties aanklikt, opent uw standaard e-mailprogramma met in het bericht de link of pagina. Enkel nog de geadresseerde invullen en verzenden maar.