We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Internet Explorer IconZoekt u een bepaald woord of trefwoord op een webpagina? Met behulp van deze tip vindt u het in minder dan één minuut.

Als u via Google een zoekopdracht uitvoert, verschijnt er een lijst met de resultaten van de webpagina’s, die handelen over de door u ingevulde zoekterm. Nu weet u ook dat sommige websites erg uitgebreid zijn, waardoor u soms enige tijd moet zoeken om dat ene woord (trefwoord) te vinden op de webpagina. Als u echt door de webpagina's gaat scrollen op zoek naar het woord of trefwoord, dan bent u echt niet goed bezig! Internet Explorer biedt u een veel gemakkelijkere oplossing aan.

Internet Explorer: Woord of trefwoord zoeken op een webpagina.

  • Als u op zoek bent naar een woord of trefwoord op/in een webpagina, druk dan gewoon op Ctrl + F .
  • Er opent een Zoeken dialoogvenster. Vul het woord of trefwoord in. (Kijk eventueel bij de opties -Heel woord – Hoofd-/kleine letters)
  • Klik op Volgende.
  • Internet Explorer zal het woord of trefwoord dat u zoekt markeren in kleur, bovendien ziet u ook meteen hoe vaak het woord gevonden werd op de webpagina (zie schermafdruk)

Zoeken Op Webpagina Internet Explorer

Succes!