We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Firefox IconPlug-ins zijn voorlopig nog noodzakelijk in Firefox, maar u begrijpt dat u deze plug-ins ook best up-to-date houdt. Maar hoe kan u plug-ins voor Firefox updaten?

Plug-ins in Firefox zijn voorlopig nog noodzakelijk voor het correct weergeven en functioneren van webpagina’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Adobe Reader en Media player plug-ins. U begrijpt dat u deze plug-ins ook best up-to-date houdt, om veiligheidsredenen onder andere. Nu rest enkel nog de vraag, hoe kan u de plug-ins van Firefox updaten?

Firefox: Hoe plug-ins updaten?

  • Open Firefox en navigeer naar het menu > Add-ons (zie schermafdruk).

Add Ons Openen Firefox

  • In het nieuwe tabblad dat opent, selecteert u plug-ins in de linkerkolom.
  • In het rechtergedeelte, klikt u vervolgens op de link: Controleren of uw plug-ins-up-to-date zijn.

Plugins Updaten Firefox

  • Bij de volgende stap verschijnt dan een overzicht van de plug-ins. ls een plug-in niet meer up-to-date, hoeft u enkel maar op Update knop te klikken. Anderen moet u mogelijk onderzoeken (lees: betreffende websites bezoeken en nakijken of u de meest recente versie hebt).

Plugins Updaten2 Firefox

Klaar.

Opmerking: Mozilla heeft aangekondigd dat het tegen eind 2016 stopt met de ondersteuning voor plug-ins. In principe hoeft dat geen probleem te zijn, de technologie evolueert zodanig dat u perfect kan surfen zonder de noodzaak aan plug-ins.