We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Firefox IconAls u met Firefox surft en per ongeluk op het scrolwieltje drukt, wordt het automatisch scrollen geactiveerd. Deze functie kan u eenvoudig uitschakelen.

Door het aanpassen van een kleine instelling kan u het automatisch scrollen met Firefox uitschakelen. Het automatisch scrollen is een functie in Firefox waarmee u automatisch kan scrollen aan de hand van muisbewegingen. Deze functie van Firefox activeert u door op het scrolwieltje te klikken. En laat dat nu net zijn wat sommigen vervelend vinden. Voor hen deze tip.

Firefox: Automatisch scrollen uitschakelen

Eerst tonen we en schermafdruk zodat u precies weet wat er gebeurd van zodra u op het het scrolwieltje klikt en zodat u weet wat er bedoeld wordt met het automatisch scrollen.

Automatisch Scrollen Firefox1

Behoort u tot de categorie Firefox gebruikers dat te pas en te onpas het automatisch scrollen activeert, dan kan u deze functie uitschakelen.

  • Open de opties van Firefox.

Opties Firefox Openen

  • Selecteer het tabblad: Geavanceerd in de linkerkolom en vervolgens het tabblad Algemeen (bovenaan).
  • Haal het vinkje weg bij: Automatisch scrollen gebruiken.

Automatisch Scrollen Firefox2

  • Klaar!