We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.8333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)

Firefox IconHebt u problemen met Firefox? Probeer dan Firefox eens te openen in veilige modus (herstarten met uitgeschakelde add-ons).

Firefox kan u uitbreiden met met tal van add-ons. Het leuke daarvan is dat u de browser volledig kan inrichten naar eigen smaak. Zo kan u makkelijk de functionaliteit uitbreiden, de 'look' aanpassen en de veiligheid verhogen. Helaas is het zo, dat sommige add-ons ook al eens voor problemen zorgen. Zo kan het gebeuren dat Firefox regelmatig crasht of niet naar behoren werkt. Nu kunt u natuurlijk alle add-ons 1 voor 1 uitschakelen om te achterhalen welke de boosdoener is, maar als u zeker wilt weten dat het een add-on is dat aan de basis van de problemen ligt, start u Firefox toch gewoon op met uitgeschakelde add-ons (veilige modus). Hoe u dat doet leggen we uit in onderstaande tip.

Hoe Firefox in veilige modus openen? (Herstarten met uitgeschakelde add-ons)

  • Klik achtereenvolgens op de menu-knop > help-icoontje (zie schermafdruk).

Help Firefox Openen

Er worden nieuwe opties zichtbaar.

  • Klik op: Herstarten met uitgeschakelde add-ons.

Uitgeschakelde Add Ons Ff

  • Firefox vraagt eerst nog om bevestiging.
  • klik op herstarten.

Veilige Modus Firefox2

  • Firefox zal openen in Veilige modus (met uitgeschakelde add-ons).

Succes!