Internet Explorer IconWat denkt u ervan dat u al de geopende tabbladen in 1 klap kan toevoegen aan uw favorieten? Met Internet Explorer kan dat.

Dat u met Internet Explorer kunt surfen door middel van tabbladen zou u intussen al moeten weten. Dat surfen met tabbladen voordelen biedt staat buiten kijf. Zo kunt u bijvoorbeeld snel wisselen tussen webpagina’s dat jouw interesse wekken. Maar er is nog een klein voordeel aan surfen met tabbladen! Zo kan u bijvoorbeeld alle geopende tabbladen in één keer toevoegen aan jouw favorieten.

Alle geopende tabbladen in één keer toevoegen aan favorieten met Internet Explorer:

  • Het enige wat u moet doen is natuurlijk zorgen dat de webpagina’s dat u wilt toevoegen aan de Favorieten, geopend zijn in tabbladen.
  • Daarna hoeft u enkel maar te klikken op de knop Favorieten (Favoerieten Icoon) > Aan Favorieten toevoegen > Huidige tabbladen aan Favorieten toevoegen.

Tabbladen Als Favorieten 1

  • In het dialoogvenster dat volgt vult u eventueel een naam in voor de map (als u ze in een afzonderlijke map wil onderbrengen), en selecteert een categorie om de Favorieten te plaatsen.

Tabbladen Favorieten Map

  • Klaar!

Als u het een beetje slim aanpakt opent u voortaan al je favoriete websites (of tabbladen) in één keer.