We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Internet Explorer IconWat denkt u ervan dat u al de geopende tabbladen in 1 klap kan toevoegen aan uw favorieten? Met Internet Explorer kan dat.

Dat u met Internet Explorer kunt surfen door middel van tabbladen zou u intussen al moeten weten. Dat surfen met tabbladen voordelen biedt staat buiten kijf. Zo kunt u bijvoorbeeld snel wisselen tussen webpagina’s dat jouw interesse wekken. Maar er is nog een klein voordeel aan surfen met tabbladen! Zo kan u bijvoorbeeld alle geopende tabbladen in één keer toevoegen aan jouw favorieten.

Alle geopende tabbladen in één keer toevoegen aan favorieten met Internet Explorer:

  • Het enige wat u moet doen is natuurlijk zorgen dat de webpagina’s dat u wilt toevoegen aan de Favorieten, geopend zijn in tabbladen.
  • Daarna hoeft u enkel maar te klikken op de knop Favorieten (Favoerieten Icoon) > Aan Favorieten toevoegen > Huidige tabbladen aan Favorieten toevoegen.

Tabbladen Als Favorieten 1

  • In het dialoogvenster dat volgt vult u eventueel een naam in voor de map (als u ze in een afzonderlijke map wil onderbrengen), en selecteert een categorie om de Favorieten te plaatsen.

Tabbladen Favorieten Map

  • Klaar!

Als u het een beetje slim aanpakt opent u voortaan al je favoriete websites (of tabbladen) in één keer.