We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

Internet Explorer IconHebt u zich ooit al eens afgevraagd hoe u privénavigatie (InPrivate) start met Internet Explorer?

De meest recente versies van Internet Explorer zijn voorzien van privénavigatie (InPrivate).  Als u privénavigatie activeert, worden tijdelijke internetbestanden, geschiedenis, wachtwoorden en gebruikersnamen meteen gewist van de computer van zodra u de browser sluit (of ze worden gewoon niet opgeslagen). Mooi, maar hoe start u privénavigatie met Internet Explorer? PCLeek geeft tekst en uitleg.

Hoe privénavigatie (InPrivate) starten met Internet Explorer?

  • Privénavigatie starten kan door een nieuw tabblad te openen. Dat kan door te klikken (zie schermafdruk) of via de toetsencombinatie CTRL+T.

Privénavigatie IE

  • In het nieuwe tabblad hoeft u enkel maar op de link: InPrivate-navigatie starten te klikken.

Privénavigatie IE2

  • Zoals u dat gewoon bent bij Microsoft producten, verschijnt er eerst nog een nieuw dialoogvenster met extra informatie. In deze situatie wordt u uitgelegd waaraan u kan herkennen of InPrivate-navigatie actief is.

Privénavigatie IE3

  • Zoals u zelf opmerkt, surft u privé (InPrivate) als het gelijknamige blauwe blokje verschijnt links in de adresbalk.

Let wel: Als u privénavigatie start, laat u bovenstaand venster geopend. Van zodra u het dialoogvenster sluit, wordt de privénavigatie afgesloten.