We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Windows Media PlayerMet Windows Media Player kan u ook naar online radio luisteren. In welgeteld 3 stappen luistert u naar uw favoriete radiostation. Hoe? Dat leest u in onderstaande tip.

Dat op het Internet talloze radiostations te vinden en te beluisteren zijn wist u wellicht al. Dat u deze radiostations ook kan beluisteren met Windows Media Player wellicht ook. Hoe u dat doet misschien nog niet, vandaar deze tip waarin we uitleggen hoe u online radio beluistert met Windows Media Player.

Windows Media Player: Online radio luisteren in 3 stappen:

  • Open Windows Media Player via Start > Alle programma's > Windows Media Player (of via de snelkoppeling op het Bureaublad of Taakbalk)
  • Klik links onderaan op de knop Media Guide.

Wmp Radio Luisteren1

  • Selecteer het gewenste genre.

Indien u dat wenst kunt u ook naar radiostations zoeken door op de gelijknamige link te klikken. In de zoekvelden kunt u dan eventueel de naam van het radiostation invullen, de taal, het genre en het land.

Wmp Radio Luisteren2

  • Selecteer en 'open' het gewenste radiostation.

Indien er meerdere beschikbaar zijn kunt u bladeren door de pagina's.

Wmp Radio Luisteren3

Klaar! u kunt nu luisteren naar online radio met Windows Media Player.

Bevalt de geluidskwaliteit u niet, kunt u desgewenst de stream-snelheid aanpasen in het rechter gedeelte.

Wmp Radio Luisteren4