We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Vlc

Helaas kan het gebeuren dat tijden het afspelen van een film, het geluid en beeld niet synchroon lopen. Als u VLC Media Player gebruikt, kan u dat euvel oplossen.

VLC Media Player is een download die we al sinds jaar en dag aanbevelen op PCLeek. Als 'mediageek' mag deze alles in 1 speler niet ontbreken op de computer. Zelfs als beeld en geluid niet synchroon lopen, lost u dat zo op met VLC.

Beeld en geluid synchroon afspelen met VLC Media Player

  • Open VLC Media Player en gaa naar: Extra > Spoorsynchronisatie.

Beeld En Geluid Synchroon Vlc

  • In het dialoogvenster dat volgt, selecteert het tabblad Synchronisatie.
  • Naast Audiospoorsynchronisatie kan u vervolgens een waarde instellen met de pijltjestoetsen.

Beeld En Geluid Synchroon Vlc

Loopt het geluid voor op het beeld kiest u voor een negatieve waarde. Omgekeerd, als het geluid achter loopt, kiest u voor een positieve waarde. Vaak volstaat een waarde tussen + of – 0,100 en 0,500 maar dat zal u zelf moeten ondervinden.

Opmerking: VLC Media Player is gratis software. Indien u beslist om VLC te downloaden en installeren, wees dan aandachtig tijdens de installatie. Het is niet ondenkbaar dat er ongewenste software mee wordt geïnstalleerd.