We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Powerpoint IconWist u dat u maximaal 20 keer de ongedaan maken functie kan gebruiken met PowerPoint? Deze tip legt uit hoe dat aantal kan vermeerderen.

Het zal u maar overkomen. U bent uren bezig geweest met het maken van een diavoorstelling en plots komt u tot de conclusie dat u ergens een foutje hebt gemaakt. Nu is een foutje maken niet zo erg want dat kunt u rechtzetten met de zogenaamde ongedaan maken functie. Maar wat als u de fout pas later in het project ontdekt en u meer dan 20 x de ongedaan maken functie nodig hebt?  Nu lijkt 20 keer na elkaar ongedaan maken misschien wel voldoende, maar het zal u maar eens overkomen dat u er meer nodig hebt. Maar goed, u kan het aantal keren ongedaan maken eenvoudig verhogen tot een maximum van 150. Een tip dat u best toepast voor u aan een volgend project begint.

PowerPoint: Ongedaan maken vermeerderen

  • Om een aantal keren ongedaan maken te vermeerderen in PowerPoint klikt u op Bestand > Opties.
  • In het dialoogvenster dat volgt, selecteert u in de linker kolom Geavanceerd.
  • Bij de rubriek, opties voor bewerken, vult u een nieuwe waarde in naast: Maximaal aantal keren ongedaan maken.

Ongedaan Maken 1

  • Bevestig met OK.