We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Excel IconOffice 2013-365 is geoptimaliseerd voor aanraaktechnologie opdat u het ook op tablets en aanverwanten kan gebruiken. Excel besturen via een aanraakscherm kan ook op een desktop, alleen moet u deze functie even activeren. Hoe? Dat leest u in deze tip.

Waarschijnlijk beschikt u net zoals wij niet over een aanraakscherm, maar toch loont het de moeite om deze functie te activeren in Excel. Om de doodeenvoudige redenen dat dit ook leuker werkt op een normale desktop met muisbesturing. Het enige wat u moet doen is de aanraakfunctie activeren. Om dat te doen opent u uiteraard Excel. Van zodra dat gebeurd is klikt u bovenaan op het pijltje naast het menu > Aanraak- /muismodus (zie schermafdruk)

Aanraakmodus%20excel 1

Van zodra u dat gedaan hebt zult u merken dat de icoontjes groter worden, wat wij dus veel aangenamer werken vonden. Verder valt het op dat er een nieuw icoontje verschijnt in het menu waarmee u snel kan wisselen tussen aanraak- / muismodus (zie schermafdruk).

Aanraakmodus%20excel 2

Klaar!