We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

4.4166666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.42 (12 Votes)

Word IconMet Word hoeft u geen groot brein te zijn om een wenskaart te maken. U kan namelijk een groot aantal, bijna kant en klare sjablonen, downloaden.

Word: Hoe wenskaarten maken?

  • Open Word en klik op de Office-knop > Nieuw (versie 2007) of Bestand > Nieuw (versie 2010-2013-2016).
  • In het venster dat volgt kiest u in de linkerkolom voor Wenskaarten. Bij versie 2010-2013-2016 klikt u op Kaarten, zoeken naar Kaarten kan ook en is misschien nog handiger (zie schermafdruk)

Word Wenskaarten 1

  • In Word 2007 Kan u in de middeleste kolom de gelegenheid selecteren. Bij de recenste versie kan u door de categorien scrollen (rechts van het scherm).

Word Wenskaarten 2

  • Selecteer een wenskaart naar keuze en klik rechtsonder op Downloaden of op Maken (afhankelijk van versie en sjabloon).

Word Wenskaarten 3

  • Na het downloaden (of maken) kan u desgewenst nog aanpassingen doorvoeren. Afhankelijk van het door u gekozen sjabloon kan u de tekst en/of afbeelding van de wenskaart aanpassen.
  • Klaar!

Voor een postzegel moet u wel nog zelf zorgen.

Opmerking: Als u de wenskaart of wenskaarten wil afdrukken op speciaal papier (of ander formaat), controleer dan eerst de printereigenschappen. Onder het tabblad Afdruk (Afdrukken) selecteert u het gewenste papier of formaat.

Word Wenskaarten 4

Succes ermee!