Hoe bestandskoppelingen terug zetten naar standaard-apps in Windows 10?

Reset IconBij Windows is het zo dat elke bestandsextensie gekoppeld wordt aan een app, programma of toepassing. Op manier weet het besturingssysteem hoe (en met welke toepassing of app) het een bestand moet openen. Maar soms stuurt software van derden de boel in de war, vandaar deze tip waarin we uitleggen hoe u de bestandskoppelingen weer naar standaardwaarden zet (reset).

Lees meer: Hoe bestandskoppelingen terug zetten naar standaard-apps in Windows...

Hoe autocorrectie en het markeren van fout gespelde woorden uitschakelen in Windows 10?

Tekst IconWindows 10 komt standaard met een ingebouwde spellingcontrole. De spellingcontrole ziet u aan het werk van zodra u begint te typen in één van de apps zoals Edge, Internet Explorer, Facebook, etc, en is standaard geactiveerd bij elke 'verse' Windows-installatie. De spellingcontrole van Windows 10 uitschakelen? Dat kan!

Lees meer: Hoe autocorrectie en het markeren van fout gespelde woorden...

Hoe automatisch aanmelden nadat een update van Windows 10 een herstart vereist?

Windows Update IconTijdens uw bezigheden aan een computer bent u wellicht ook al eens geconfronteerd met een Windows-update waarbij het nodig is om de computer te herstarten. Aan dat heropstarten, kunnen we weinig veranderen (tenzij uitstellen), maar aan het opnieuw aanmelden na een update wel. Daarover gaat deze tip.

Lees meer: Hoe automatisch aanmelden nadat een update van Windows 10 een...