We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (5 Votes)

Security WebsiteU kan de veiligheid van de computer verbeteren door mede gebruikers te verplichten de Ctrl + Alt + Del toetsen in te drukken als ze zich willen aanmelden.

Waarom is dat veiliger voor gebruikers indien u ze verplicht CTRL + ALT + Del te drukken bij het aanmelden? Eenvoudig! Op die manier is het voor malafide programma's nagenoeg onmogelijk om stiekem op het aanmeldingsproces of opstartproces na te bootsen!

De toetsencombinatie Ctrl+Alt+Del verplichten bij het aanmelden voor een veiligere computer.

  • Druk op de Windows-toets + R om Uitvoeren te openen.
  • In het dialoogvenster typt u vervolgens Control Userpasswords2.
  • Bevestig met OK.
Ctrl Alt Del 1
  • Selecteer het tabblad Geavanceerd.
  • Plaats een vinkje voor: Gebruikers moeten op CTRL + ALT + DEL drukken. 
Ctrl Alt Del 2
  • Bevestig met OK.

Klaar! Met 1 vinkje kan u dus de beveiliging van een een computer verbeteren. Dat u, en uw medegebruikers daarvoor een toetsencombinatie moeten gebruiken om zich aan te melden, moet u er voor lief bij te nemen.

Succes!

Ook op PCLeek!

CM Browser: Surf snel en veilig met uw smartphone of tablet

Bent u op zoek naar een snelle, betrouwbare en stabiele browser voor uw smartphone of tablet (Android)? CM Browser zal u ongetwijfeld kunnen bekoren.

Lees meer...